Жмих сої — використовується для годування більшості тварин і птахів як добавка до раціону з високим вмістом протеїну (до 40%).
Сира соя проходить термообробку до 120 град. після чого інтервал активності уреази в зерні падає до діапазону показника від 0,05 до 0,20, який відповідає достатньої термообробки соєвого макухи для тварин з однокамерним шлунком. У разі зміни ΔРН менш ніж на 0,05 од. виникають побоювання, що соєвий макух піддаються надмірному нагріванню, а у разі зміни більш ніж на 0,20 од. робиться висновок про його недостатнє термічне оброблення й наявність у ньому антипоживних чинників. Також із цієї сировини видаляється олія за допомогою пресування і як наслідок макових придатних для зберігання тривалий час понад пів року.
Тому на сьогодні соєвий макух є найпопулярнішим продуктом для українських господарств у разі співвідношення ціна-поживні властивості.
Фасування по 20 кг і по 25 кг.
Основні | |
---|---|
Вид корму | Макуха |
Кормові властивості | |
Протеїн | 39 |
Упаковка | |
Упаковка | Мішок |
Вага | 20 |
- Ціна: 18 100 ₴/т